Käytännölliset koiran vaatteet luisteluharrastajan koiralle

Intohimoinen luisteluharrastaja haluaa pitää kunnostaan huolta myös jäähallin ulkopuolella. Suomen ilmastossa ulos on lähdettävä säässä kuin säässä – etenkin kun kotoa löytyy koira, jonka on päästävä säännöllisesti lenkille. Onneksi markkinoilta löytyy nykyään käytännöllisiä koiran vaatteita, kuten koiran sade- ja lumiasuja, joissa koiran on mukava liikkua ulkona, vaikka sää olisikin huono. Etenkin lyhytkarvaisten koirien kohdalla koiran suojaaminen on huonolla säällä erityisen tärkeää. Muista suojata tarvittaessa myös koiran herkät tassut!

Mistä löydän käytännölliset koiran vaatteet?

Käytännölliset koiran vaatteet löytyvät helpoiten verkosta Zoo.fi-nimisestä verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy Hurtta-, Paikka-, Non-Stop Dogwear- ja Trixie-merkkisiä koiran vaatteita, jotka suojaavat koiraa niin sateella kuin lumessakin. Koiran vaatteiden hinnat vaihtelevat reilusta 40 eurosta noin 100 euroon eli kovin mahdottomista summista ei ole kyse.

Näy pimeässä koirasi kanssa

Pimeään vuodenaikaan kannattaa varustaa karvakaveri myös riittävillä heijastimilla ja mahdollisesti myös ulkoilun turvallisuutta lisäävällä lampulla. Esimerkiksi Trixien Safer Life USB Flash Light Ring on edullinen vaihtoehto pimeässä ulkoilevalle koiralle. Talvella valoisa aika on päivässä lyhyt, joten ulkoilu koiran kanssa ajoittuu talvisin lähes väistämättä myös päivän pimeisiin hetkiin. Tällöin on tärkeää varmistaa, että sekä koiranomistaja että koira näkyvät pimeässä muille tiellä liikkujille. Tämä auttaa parantamaan kaksikon turvallisuutta!

Suomalaiset koiran vaatteet netistä

Zoo.fi-verkkokaupasta löytyvä Hurtta edustaa suomalaista koiran vaatemuotoilua ja sopiikin erityisen hyvin suomalaisiin sääolosuhteisiin. Hurtta on hyvä vaihtoehto koiran omistajalle, joka haluaa suosia myös koiran hankinnoissa suomalaisia vaihtoehtoja. Suosimalla suomalaisia tuotteita tai palveluita saadaan monenlaista lisäarvoa ja etenkin koronan aiheuttaman kriisin myötä kotimaisten vaihtoehtojen suosimisen merkitys on entistä suurempi. Kriisin jälkimainingeissa kotimaiset yritykset ovat aivan erityisesti kassavirran tarpeessa ja suosimalla suomalaisia tuotteita tai palveluita, voidaan luoda Suomeen myös työpaikkoja. Myös Paikka-tuotemerkin koiran vaatteet suunnitellaan Suomessa, Helsingissä, mutta valmistetaan Kiinassa.

Kotimaisten koiran vaatteiden hinta

Kun puhutaan kotimaisista tuotemerkeistä, alkaa monia suomalaisia pelottaa tuotteiden hinnat. Suomalaiset tuotteet kun ovat usein melko kalliita. Kotimainen Hurtta-merkki löytyy kuitenkin Zoo.fi-verkkokaupasta kohtuulliseen hintaan!

Kotimainen Hurtta-merkkinen Downpour Suit Raven -koiranhaalari sadetta ja tuiskua vastaan maksaa noin 50 – 70 euroa riippuen haalarin koosta ja siitä, onko verkkokaupassa voimassa olevaa Hurtta-tarjousta. Paikka-merkkinen koiran talvihaalari on hieman kalliimpi, sillä sen hinta alkaa noin 100 eurosta ja suurimmat koot maksavat jo noin 130 euroa. Koirakaverin mukavuudesta kannattaa kuitenkin totta kai maksaa ja etenkin lyhytkarvainen koirakaveri on helposti pulassa Suomen purevassa talvisäässä ilman kunnollista haalaria.

Liity Zoo.fi-perheeseen

Liittymällä Zoo.fi-perheeseen saat tiedon parhaista tarjouksista ja vinkeistä aina suoraan sähköpostiisi, joten verkkokaupan uutiskirjeen tilaaminen kannattaa. Tärkeää tietoa sisältävä automaattisesti toimitettava sähköposti säästää luisteluharrastajan aikaa, sillä uutiskirjeeseen on koottu tärkeää tietoa hyvistä tarjouksista, minkä ansiosta verkkokaupassa ei tarvitse vierailla koko ajan parhaimpia hintoja ja vinkkejä kärkkymässä.