Kotitapetti luo luistelijan kotiin rentouttavan tunnelman

Luistelu on monin tavoin rentouttava harrastus, mutta se voi olla myös hyvin stressaava harrastus, etenkin, kun harrastajan taitotaso nousee ja vaatimukset sekä tavoitteet kasvavat. Erityisen stressaavaa luistelu voi olla siinä vaiheessa, kun luistelusta on tulossa ammatti ja jo pienillä luistelua harrastavilla lapsilla saattaa olla kohtuuton määrä stressiä. Tästä syystä onkin erityisen tärkeää, että luistelijan kotona vallitsee mahdollisimman rentouttava tunnelma. Yksi hyvä ja helppo tapa luoda tällaista tunnelmaa melko pienelläkin budjetilla on hyödyntää Kotitapetin upeita tapetteja.

Tapetoi kukkaketo luistelijan makuuhuoneeseen

Moni luistelija esiintyy jäällä prinsessamaisissa tunnelmissa. Onneksi monipuolinen Kotitapetti auttaa tuomaan tunnelman kotiinkin! Voit nimittäin helposti tapetoida esimerkiksi prinsessamaisen kukkakedon luistelijan makuuhuoneeseen. Selaa ensiksi Kotitapetin monipuolisia kukkatapettivaihtoehtoja, valitse mieleisin vaihtoehto ja klikkaa se ostoskoriin, vie ostotapahtuma loppuun ja jää odottamaan tapettipostia. Kotitapetilla sinun ei tarvitse odottaa kauaa, sillä verkkokauppa toimittaa tilaukset nopeasti ja luotettavasti, ja pääsetkin pian tapetointipuuhiin!

Suloinen tapetti luistelua harrastavan lapsen huoneeseen

Kuten edellä jo todettiinkin, niin myös monet luistelua harrastavat lapset kärsivät stressistä. Rentouttava, rauhallinen tunnelma onkin aivan erityisen tärkeä luistelua harrastavan lapsen huoneessa. Onneksi myös tähän löytyy monenlaisia vaihtoehtoja ja akuuttia apua Kotitapetilta! Esimerkiksi Woodland animals -teema luo huoneeseen rauhallista ja rentouttavaa tunnelmaa. Söpöjen eläinten keskellä lapsen on helppo rentoutua ja unohtaa hetkeksi harrastuksen aiheuttamat paineet ja vaatimukset. Kun kotona saa ladata rauhassa akkuja, on lapsen entistä helpompaa jaksaa taas nauttia seuraavista harkoista pienestä stressistä huolimatta. Näin harrastus pysyy mielekkäänä ja lapsen elämä tasapainoisena.

Sittenkin ihan uniikki ilme?

Jos peruskukkatapetit tuntuvat sittenkin liian pliisulta valinnalta, voit valita luistelijan kotiin myös aivan uniikin ilmeen. Helpoiten tämä onnistuu uniikeilla valokuvatapeteilla, jotka voit luoda mutkattomasti Kotitapetin erityisellä työkalulla haluamastasi valokuvasta. Ikuista luistelijan seinälle vaikkapa hänen onnistunein piruettinsa tai muu erityisen tärkeä muisto. Kokeile työkalua vaikka heti ja totea ihan itse, kuinka helppoa ja mukavaa uniikkien tapettien luominen on! Saatat jäädä koukkuun ja luoda kerralla uudet uniikit tapetit koko kotiin!