Vietä halloweenia luistellen upeassa halloween-asussa

Suosittu halloween ei ehkä ole peri-suomalainen juhla mutta se on alkanut pikkuhiljaa juurtua myös suomalaisiin juhlaperinteisiin. Yksi mukava vaihtoehto on viettää halloween-juhlia luisteluradalla. Löydät tästä artikkelista vinkkejä kivojen halloween-asujen löytämiseksi!

Halloween-juhlat jäällä

Halloween-juhliin voi luoda ripauksen suomalaista tunnelmaa viettämällä niitä jäällä luistellen. Tällainen ohjelmanumero on mukava vaihtoehto esimerkiksi taitoluisteluseuran juhlissa. Tai ehkäpä juhlia voisi viettää vaikkapa taitoluistelu- ja jääkiekkoseuran kanssa yhdessä ja pitää ne vaikka rusettiluisteluna? Näin yksissä juhlissa yhdistyisi monta perinnettä kerralla mielekkäällä tavalla! Luisteluosion jälkeen juhlat voivat jatkua vaikkapa jäähallin kahviossa.

Mistä halloween-asu?

Löydät hauskan Halloween asu -valikoiman Partykingiltä! Voit selata asuja erilaisten kategorioiden ja filttereiden avulla valitsemalla esimerkiksi alienasut tai kauhuelokuvanaamiaisasut. Jos juhlat pidetään jäällä, kannattaa varmistaa, että asu soveltuu luisteluun! Tarvittaessa voit toki hankkia pelkän asusteen ja yhdistää sen vaikkapa jo olemassa olevaan luisteluasuusi. Pääset näin asuvalinnassa helpolla ja edullisesti, sillä kivoja asusteita voi löytää jo noin viidellä eurolla!

Halloween-asu-tärppejä

Jos haluat hätkähdyttää juhlissa alienina, valitse halloween-asujen alakategoriaksi alienasut. Täältä löytyy kivoja vaihtoehtoja, kuten avaruusolento nainen tai alien kuningatar -naamiaisasut. Varmista kuitenkin ennen asun hankkimista, että voit luistella turvallisesti asu päällä. Jos juhlat jatkuvat jäähallin kahviossa tai jos juhlaväki kokoontuu luistelun jälkeen yhteen jossakin muualla, voit halutessasi hankkia juhliin myös kaksi erilaista asua – toisen jäälle ja toisen iltarientoihin.

Erilaiset vampyyriasut ovat halloweenina erityisen suosittuja ja Partykingiltä löytyykin useita erilaisia vampyyriasuja. Osa näistä asuista muistuttaa taitoluistelupukuja, joten ne voivat soveltua hyvin myös luisteluun. Tutustu ainakin puna-mustaan lyhyeen vampyyrimekkoon ja vampyyritar-asuun. Nämä asut maksavat noin 40–50 euroa.

Jos osallistut juhliin parisi kanssa, kannattaa hänen tutustua esimerkiksi näyttävään Dracula-asuun ja pelottavaan Vampyyri-asuun. Näiden asujen normaalihinnat ovat noin 50-60 euroa, mutta toisinaan Partyking tarjoaa asuja tavallista edullisempaan hintaan ja juuri tällä hetkellä pelottava vampyyri -asu maksaakin vain hieman alle 25 euroa.

Jos halloween-budjettisi on erityisen pieni, mutta haluaisit silti pukeutua näyttävään pukuun, kannattaa tutustua Partykingin asusteisiin ja peruukkeihin. Niitä on helppo yhdistää vaikkapa vanhaan luistelupukuun tai jumppatrikoisiin ja luoda näin näyttävä puku pienellä budjetilla. Tutustu esimerkiksi yksisarvinen-tarvikesettiin, Pahatar-pantaan sekä luurankokäsineisiin ja -sukkahousuihin. Kaikki nämä maksavat alle viisi euroa kappale, joten ne sopivat erityisen hyvin pienen budjetin juhlijalle! Näyttävä meikki tuo asuun helposti upean pisteen I:n päälle. Myös näyttävät ja pelottavat piilolinssit tai vaikkapa avohaava-tekotatuointi ovat näyttäviä, mutta melko edullisia, halloween-asusteita.

Hanki myös halloween-rekvisiitta Partykingiltä

Asujen lisäksi Partykingiltä löytyy runsaasti myös halloweeniin sopivaa rekvisiittaa, kuten koristelutuotteita ja kattaustarvikkeita. Tutustu ainakin Halloween-kattaus-, Halloweenmakeiset-, Halloween-koristelu- ja Ulkokoristeet Halloweeniin -kategorioihin. Kun tilaat rekvisiitan Partykingilta, vähennät juhlien valmisteluun liittyvää stressiä ja voit käyttää nettishoppailun ansiosta säästämäsi ajan vaikkapa oman asusi suunnitteluun!