SSO halli

SSO_2015

Turusta 40 minuuttia, Helsingistä 70 minuuttia ..OLEMME LÄHELLÄ KAIKKIA

Tarvitsetko lisää jäätä tai hyvän leiripaikan ? Viikonloppuisin ja loma-aikoina vapaana hyviä harjoitusaikoja. Kannattaa jo kysyä myös 2016 leiriaikoja, halli on kiinni heinäkuussa.
Salon jääliikuntahalli tarjoaa nykyaikaiset olosuhteet harjoitteluun. Salon jääliikuntahalli sijaitsee Salon urheilupuistossa, josta löytyvät myös sopivat tilat oheisharjoitteluun (tanssisalit, juoksuradat, nurmikentät, uimahalli, punttisali yms). Urheilupuistosta löytyy myös Ravintola TiiPii, joka palvelee urheilijoita ympäri vuoden.
Lasten ja nuorten pitäessä leiriä voivat aikuiset suunnata vieressä sijaitsevalle golf-kentälle tai kävellä Salon torille nauttimaan aamukahvit.
Urheilupuistosta katsottuna Salon keskustaan on matkaa vain kävelymatka (1 km). Keskustasta löytyy monia vaihtoehtoja asumiseen ja yöpymiseen sekä shoppailuun. Salon kaupunki on vilkas kauppapaikka, missä riittää tekemistä ja näkemistä ihan jokaiselle.
Jos seuranne olisi halukas järjestämään luisteluleirin tai tulla pitämään harjoitusviikonloppua Salossa arkena, viikonloppuna, keväällä tai kesällä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Laadimme juuri teille yksilöidyn tarjouksen. Salon Jääliikuntahalli on suljettuna heinäkuun 2016.
Ota yhteyttä ja kysy vapaita jääaikoja!
Vesa Valkonen
SalPa taitoluistelu pj
vesa.valkonen@salpa.net, p. 050-4399 729
Tervetuloa nauttimaan Salon lämpimästä tunnelmasta!

 

Salo, taitoluistelijoiden leirikeskus.