Team Somnium (M1)


Kaudella 2017-2018 ryhmä kilpailee Kansalliset Noviisit -sarjassa.

Ryhmässä luistelee 17 tyttöä iältään 9-16 -vuotiaita. Joukkue harjoittelee 3-5 kertaa viikossa. Harjoituksiin kuuluu sekä jää-, että oheisharjoittelua ja tanssi.

 • Joukkueen valmentajat: Annika Laine  040-7461265
 • Janika Tapio 044-2049555
 • Joukkkueenjohtaja: Gitta Lietzen 040-7457063
 • Huoltajat: Riitta Saarikoski, Saija Rantanen, Merja Lindholm

Nuori Suomi pelisäännöt

2017 – 2018

Team Somnium

 1. Harjoitellaan aina täysillä.
 2. Tsempataan kaikkia ja annetaan asiallista ja ystävällistä palautetta joukkuekavereille.
 3. Kuunnellaan valmentajaa eikä marista. Valmentajavastaa tunnin sisällöstä ja ottaa harjoitustoiveita vastaan vain jään jälkeen.
 4. Ei jätetä ketään yksin tai kiusata ketään. Jos huomataan kiusaamista, niin puututaan siihen itse ja kerrotaan valmentajalle. Valmentajalle saa aina tulla kertomaan, mikäli kokee tulleensa syrjityksi tai kiusatuksi. Ei kuppikuntia!
 5. Tullaan aina ajoissa harkkoihin ja ollaan poisharkoista vain hyvästä syystä (esim. kipeänä tai koulun takia). Jokainen voi olla kauden aikana lisäksi max. 1 kerran pois kaverin synttärien tai muun hauskanpitoonliittyvän syyn takia. Ei kuitenkaan kisojen lähestyessä! Poissaoloista ilmoitusmahdollisimman aikaisin whatsappissa, sähköpostilla tai tekstarilla.
 6. Jos on ollut pois harkoista, jokaisen vastuulla on selvittää ennen seuraavaa jäätä mahdolliset ohjelmaan tehdyt muutokset!
 7. Kisamatkoilla ja harkoissa syödään terveellisiä eväitä. Hyvin menneen kisan kunniaksi valmentajat voivat antaa luvan ostaa kotimatkalle herkuteltavaa 🙂
 8. Menomatkalla kisoihin muistetaan järkevä puhelimenkäyttö. Muistetaan, että matkalla on tarkoitus hakea hyvää kisafiilistä yhdessä.
 9. Tehdään harkoissa alkuverkka omatoimisesti ja tehokkaasti (1 kierros eteen, 1 taakse, 1 es kaksoiskolmoset, 1 eukaksoiskolmoset, rittikolmosia ja muita askeleita). Jarrutetaan aina t-jarrutuksella 🙂
 10. Kunnioitetaan kaikkia joukkuekavereita ja muistetaan, että kaikki ovat arvokkaita ja tärkeitä joukkueen jäseniä sellaisina kuin ovat.

 

Vanhemmat

1. Valmentajille työrauha.
2. Motivoi koko joukkuetta.
3. Kannusta kaikkia.
4. Kuuntele myös omaa lasta.
5. Keskustellaan kaikista avoimesti.

Tulevat tapahtumat

Ei Tapahtumia